Michael Gross | 1x6 Los Pasajeros del Tiempo | Link 5 TNT TV
Legend of the Seeker

Legend of the Seeker

First air date: 01.11.2008ENDED
Your rating: 0
8.8 18 votes

Creator

Sam Raimi
Creator

Cast

Bruce Spence isZeddicus Zu'
Zeddicus Zu'
Craig Horner isRichard Cypher
Richard Cypher
Bridget Regan isKahlan Amnell
Kahlan Amnell
Craig Parker isDarken Rahl
Darken Rahl
Tabrett Bethell isCara Mason
Cara Mason

Video trailer

Synopsis

Petrecut într-un tărâm îndepărtat, într-o eră a săbiilor, dragonilor și magiei, “Legenda Căutătorului” este povestea ghidului montan, RICHARD CYPHER (Craig Horner), azvârlit într-o aventură epică, după ce se îndrăgostește de KAHLAN AMNELL (Bridget Regan), o femeie frumoasă cu puteri magice, dar care este un adevărat pericol pentru orice bărbat pe care-l iubește.

Cu ajutorul unui vrăjitor înțelept, pe nume ZEDD, cei doi pornesc să-l împiedice pe domnitorul răului, DARKEN RAHL (Craig Parker, The Lord of the Rings), să pună mâna pe cutia magică prin care ar avea puteri depline. În călătoria lor, Richard și Kahlan trec prin încercări periculoase, păduri mistice, tărâmuri ale morților și ținuturi magice, până la înfruntarea finală cu Rahl.

Legend of the Seeker se bazează pe seria de romane intitulată “The Sword of Truth” a celebrului scriitor Terry Goodkind. Richard Cypher a fost odată un simplu muntean, expert în cititul de urme, bucurându-se de o libertate totală și ducând o viață liniștită alături de tatăl său adoptiv și de fratele său, Michael, Întâiul Consilier al Tărâmului de Vest. Toate acestea se schimbă atunci când o profeție îngropată de mii de ani iese la iveala pentru a schimba radical viețile tuturor celor atinși de ea. Seria prezintă aventura epică a tânărului erou, însoțit de o misterioasă femeie pe nume Kahlan Amnell și de excentricul vrăjitor Zeddicus Zu’l Zorander, în încercarea de a-l împieduca pe magul răzbunător Darken Rahl de la gestul nebunesc de a dezlănțui asupra lumii o putere străveche și înfioratoare.

Legend of the Seeker
Legend of the Seeker
Legend of the Seeker
Legend of the Seeker
Legend of the Seeker
Legend of the Seeker
Legend of the Seeker
Legend of the Seeker
Legend of the Seeker
Legend of the Seeker
Original title Legend of the Seeker
First air date Nov. 01, 2008

Seasons and episodes

1 Season 1 01.11.2008
2 Season 2 07.11.2009