One Piece 831 VOSTFR | Kingsman : Le Cercle d’or | onlinejobsfind.com

Undead

Undead

Crazy has come to town for a visit. Air date: 04.09.2003 Australia Runtime: 97 min. R
Your rating: 0
5.5 2 votes

Video trailer

Director

Cast

Synopsis

Morții vii – Berkeley este un orasel pasnic de pescari unde viata este placuta iar oamenii sunt prietenosi. Toate acestea sunt pe cale a se schimba. Dupa ce ferma la care copilarise este retinuta de banca, Rene, frumoasa oraselului, se hotaraste sa plece la oras. Pe neasteptate, o cadere masiva de meteoriti se declanseaza, luminand cerul, bombardand orasul si aducand o infectie nepamanteana.

Plecarea din oras se va dovedi a fi mult mai dificila decat se putea credea. Mortii vii sunt treziti, iar Rene este acum prinsa intre un cosmar cu zomby infometati, dornici sa guste carne umana. In disperare de cauza, fata se refugiaza la ferma lui Marion, nebuna oraselului, unde se va intalni cu alti patru supravietuitori. Impreuna, vor avea de tinut piept unei hoarde de morti vii, descoperind ca nimic nu se imprastie mai rapid decat o infectie.

Un adevarat asalt de scene sangeroase si efecte vizuale, MORTII VII va face orice fan horror sa moara de placere! Este primul film de lung metraj scris, regizat si produs de gemenii Michael si Peter Spierig.

Undead
Undead
Undead
Undead
Original title Undead
IMDb Rating 5.5 11,826
TMDb Rating 5.6