El Pacto De Los Lobos (Version.. BluRayRip AC3 5.1 | The Legend of Chusen / Noble Aspirations (2016) | Watch Movie

Ca$h

Ca$h

Air date: 23.04.2008 France Runtime: 100 min. NOT RATED
Your rating: 0
10 1 vote

Video trailer

Director

Cast

Synopsis

Tentatia Ca$hului – “In orice sarlatanie exista un papagal…”

Sarm, eleganta, indrazneala. Le are pe toate, chiar si simtul familiei. Iar atunci cand fratele sau este asasinat de catre un ratat pierdut, el decide sa se razbune in felul lui. Fara arme, fara violenta, dar cu stil.

Cu toate acestea, nu e tocmai timpul potrivit pentru a da o lovitura. Cash este pe cale de a fi prezentat viitorului sau socru, iar echipa lui este luata in vizor de catre politie.

Prin urmare, va trebui sa faca pe ginerele model si sa puna la cale o escrocherie de mare amploare, dejucand in acelasi timp planurile de supraveghere ale politiei. Numai ca un escroc, oricat de talentat ar fi el, isi gaseste intotdeauna nasul.

Intr-o astfel de aventura, toata lumea minte, joaca la cacealma si se da drept altcineva. Complicii se adeveresc uneori a fi tradatori si tradatorii, complici. Aliantele nu dureaza decat un timp si, pentru a castiga, trebuie sa fii dispus sa risti sa pierzi totul.

Un singur lucru este sigur: la sfarsitul jocului, exista intotdeauna un fraierit…

Eric Besnard despre Cash: “Am vrut neaparat sa fac un film despre escroci, cu grupuri rivale, tradari, dar fara violenta. In acest film avem femei frumoase, masini elegante, hoteluri de lux, restaurante de patru stele si un subiect efervescent.”

Ca$h
Ca$h
Ca$h
Ca$h
Ca$h
Ca$h
Ca$h
Ca$h
Original title Ca$h
IMDb Rating 6.0 3,957
TMDb Rating 5.7